Loading...
 
Ανοιχτή Εκδήλωση: Ρευματοπάθειες στον 21ο αιώνα - Τετάρτη 13 Μαΐου 2015, Αντωνιάδειος Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών, Βέροια
07 May 2015
Για την ενημέρωση του κοινού πραγματοποιείται ανοιχτή εκδήλωση με θέμα οι ''Ρευματοπάθειες στον 21ο αιώνα'' την Τετάρτη 13 Μαΐου 2015 στην Αντωνιάδειο Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών, στη Βέροια.


Μια σιωπηλή επιδημία με σοβαρές επιπτώσεις στο κοινωνικό σύνολο, το σύστημα Υγείας και την εθνική οικονομία είναι οι ρευματικές παθήσεις.

Υπολογίζεται ότι περισσότεροι από 2,5 εκατομμύρια Έλληνες πάσχουν από ρευματοπάθειες γεγονός που τις αναδεικνύει σε νούμερο ένα πρόβλημα υγείας.

Κατά τη διάρκειά της εκδήλωσης με θέμα οι ''Ρευματοπάθειες στον 21ο αιώνα'' την Τετάρτη 13 Μαΐου 2015 στην Αντωνιάδειο Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών, στη Βέροια, σημαντικοί ιατροί ρευματολόγοι από τη Βέροια και την ευρύτερη περιοχή θα αναφερθούν εκτενώς στις ρευματοπάθειες, στα ρευματικά νοσήματα και στο ρόλο του ρευματολόγου, στην οστεοπόρωση και στα ρευματικά νοσήματα στους ηλικιωμένους, στα παιδιά και, τέλος, στις θεραπευτικές εξελίξεις. Με την ολοκλήρωση των ομιλιών, θα ακολουθήσει ελεύθερη συζήτηση με το κοινό.

Φορέας της εκδήλωσης είναι η Ελληνική Ρευματολογική Εταιρεία και Επαγγελματική Ένωση Ρευματολόγων Ελλάδος, ενώ συνδιοργανωτής είναι ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων των Παιδιών με Χρόνιες Ρευματοπάθειες. Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Ιατρικού Συλλόγου Ημαθίας.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο της Πανελλήνιας Εκστρατείας για τις Ρευματικές Παθήσεις της Ελληνικής Ρευματολογικής Εταιρείας και Επαγγελματικής Ένωσης Ρευματολόγων Ελλάδος, με στόχο την ενημέρωση των ασθενών αλλά και του κοινού για το σύνολο των ρευματικών παθήσεων και το ρόλο του Ρευματολόγου.
 

Χορηγοί

Ευχαριστούμε θερμά τις εταιρείες Χορηγούς της Πανελλήνιας Ενημερωτικής Εκστρατείας 2023

Χορηγοί προηγούμενων ετών