Loading...
 
Ανοιχτή Εκδήλωση : Οι Ρευματοπάθειες στον 21ο αιώνα - Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2016, Σύρος
21 Sep 2016


Για την ενημέρωση του κοινού πραγματοποιείται ανοιχτή εκδήλωση με θέμα οι ''Οι Ρευματοπάθειες στον 21ο αιώνα'' την Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2016, στο Θέατρο Απόλλων στην Ερμούπολη Σύρου.

Κατεβάστε το Πρόγραμμα



Μια σιωπηλή επιδημία με σοβαρές επιπτώσεις στο κοινωνικό σύνολο, το σύστημα Υγείας και την εθνική οικονομία είναι οι ρευματικές παθήσεις.

Υπολογίζεται ότι περισσότεροι από 2,5 εκατομμύρια Έλληνες πάσχουν από ρευματοπάθειες γεγονός που τις αναδεικνύει σε νούμερο ένα πρόβλημα υγείας.

Κατά τη διάρκειά της εκδήλωσης με θέμα οι ''Οι Ρευματοπάθειες στον 21ο αιώνα'' την Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2016, στο Θέατρο Απόλλων στην Ερμούπολη Σύρου, σημαντικοί ιατροί καθώς και εκπρόσωποι Συλλόγων Ασθενών από τη Σύρο και την ευρύτερη περιοχή θα αναφερθούν εκτενώς στις ρευματοπάθειες, στα ρευματικά νοσήματα και στο ρόλο του ρευματολόγου, την επίδραση αυτών στην ποιότητα ζωής των ασθενών καθώς και για τα προβλήματα στην αντιμετώπιση των ρευματικών παθήσεων στις Κυκλάδες.
Με την ολοκλήρωση των ομιλιών, θα ακολουθήσει ελεύθερη συζήτηση με το κοινό.

Φορέας της εκδήλωσης είναι το Εθνικό Συμβούλιο για τις Ρευματικές Παθήσεις, ενώ συνδιοργανωτές είναι η Ελληνική Ρευματολογική Εταιρεία και Επαγγελματική Ένωση Ρευματολόγων Ελλάδος, ο Σύλλογος ΕΛΕΑΝΑ και ο Σύλλογος ΙΑΣΙΣ.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο της Πανελλήνιας Εκστρατείας για τις Ρευματικές Παθήσεις της Ελληνικής Ρευματολογικής Εταιρείας και Επαγγελματικής Ένωσης Ρευματολόγων Ελλάδος, με στόχο την ενημέρωση των ασθενών αλλά και του κοινού για το σύνολο των ρευματικών παθήσεων και το ρόλο του Ρευματολόγου.
 

Χορηγοί

Ευχαριστούμε θερμά τις εταιρείες Χορηγούς της Πανελλήνιας Ενημερωτικής Εκστρατείας 2023

Χορηγοί προηγούμενων ετών